Hydraulische precisie- en productiepersen

Maak kennis met Buitendijk Specials: dé specialist in Hydraulische precisie- en productiepersen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van Hydraulische precisie- en productiepersen. Als fabrikant van o.a. Speciaal machines ontwikkelden wij de originele ”precisiepers”. De werking is te vergelijken met de stuurbekrachtiging van een auto. 
Gevoel met het handwiel maakt ”beheerst persen” mogelijk door combinatie van het drukdoseersysteem. Het verplaatsen van de drukstang kan zowel bij enkele kilogrammen als bij vele tonnen op 0.01mm nauwkeuring worden gedoseerd.
Dit biedt de mogelijkheid tot zeer eenvoudig brootsen van spiebanen, richten van assen, inpersen van lagerbussen, dieptrekwerk etc. Ook bouwen wij voor seriewerk 2-handen bediend, PLC-gestuurde persen met een hoge repeteer- en maatnauwkeurigheid.
Deze zijn zeer eenvoudig en snel in te stellen.

Precisie- en protaalpers volgens klantspecificatie

De Uitvoering kan net als de precisie- en portaalpers geheel volgens klantspecificatie.
Diverse standaardmodellen vanaf 5 t/m 60 ton staan klaar voor een overtuigende demonstratie
en kunnen uit voorraad geleverd worden. Enkele kenmerken zijn: Een zeer hoge ijl- en en nog snellere teruggang traploos overgaand in voeding.

Het geheel is zeer compact opgebouwd door o.a. een geïntegreerde pompunit.
Een lange slag van de drukstang (waardoor geen verstelbare tafel nodig).

Digitaal meetsysteem

Hiermee kan op ieder willekeurig punt een nulpunt gemaakt worden waar men de zuigerstang naar keuze kan laten stoppen.

Maximale drukstelling

D.m.v een keuzepaneel kan op tienden van procenten de druk begrenst worden.

Kom bij ons langs.

U Kunt altijd met ons een afspraak maken om met uw gereedschappen en/of stelstukken proeven bij ons te komen doen. Zo kunt u op de meest optimale manier bekijken of onze persen voor uw product geschikt zijn en u maakt dan meteen de juiste keuze van de perskracht (vaak weet men niet of er nu 5 ton of 25 ton benodigd is). Tevens kunt u dan de unieke eigenschappen van ons product ervaren.

Neem contact op

Kunnen we u van dienst zijn door middel van Hydraulische persen of heeft u een andere vraag? We zijn u graag van dienst. Neem gerust contact op door het contactformulier in te vullen. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie.

Phone

0294-413038

Address

Pampuslaan 180, 1382 JS, Weesp