Mazak FH-880 4-assig bew. centrum met 6 pallets en gestuurde B-as. 
Het bereik van deze machine is X 1300 x Y 1100 x Z 1000. Gereedschap magazijn met 160 gereedschappen.

Dit grote 4-assige bewerkingscentrum heeft een bereik van 1300 mm in de X-as, 1100 mm in de Y-as en 1000 mm in de Z-as. De B-as ( draaitafel ) is gestuurd en nauwkeurig op 0.001°. Hierdoor kunnen wij in één opspanning het product rondom  bewerken, de maatvoering van deze bewerkingen ligt hierdoor zeer nauwkeurig t.o.v. elkaar. Het gereedschap magazijn biedt plaats aan 160 gereedschappen. Dit, in combinatie met de 6 pallets, zorgt er voor dat de insteltijden van de producten zo laag mogelijk gehouden worden. De machine wordt geprogrammeerd in Mastercam waardoor wij bijna alle tekeningformaten kunnen inlezen.

Categories:

Tags:

Comments are closed